Skip to content

O nama

Tko smo mi?

Mi smo prije svega obiteljska tvrtka sa tradicijom u trgovini tkaninama. Tvrtka je osnovana davne 1991. godine u Kutini i od samog početka se bavimo veleprodajom i maloprodajom kvalitetnih tkanina i pozamanterije. Naša ponuda uključuje široku paletu tkanina, od modnih tkanina, kućnog tekstila, dekora, posteljnih pamučnih platna do pozamanterije (konci, zatvarači, gumbi, gume i trake). Našu ponudu možete pronaći ovdje.

Možete nas posjetiti u Kutini, gdje je sjedište firme i glavno skladište, te u poslovnici u Zagrebu, gdje Vas očekuje mnoštvo tkanina i stručno osoblje koje Vam može pomoći u odabiru. Na obje lokacije nalaze se veleprodaja i maloprodaja. Više informacija o našim lokacijama možete pronaći ovdje.

Kako bismo naše usluge mogli ponuditi svima u Republici Hrvatskoj, odlučili smo se na otvaranje web shopa mattex.hr u kojem možete naći dio naše ponude. Stalnim praćenjem modnih trendova nastojimo Vam ponuditi moderne tkanine u raznim bojama, dezenima i vrstama materijala. Mnoštvo zadovoljnih kupaca daje nam poticaj za dalji razvoj ponude. Naš cilj je ponuditi Vam kvalitetne tkanine po najpovoljnijim cijenama.

Vaš MATTEX team

ŠTO NUDIMO

BRZA DOSTAVA

Dostava GLS-om u roku 1-3 radna dana

BRZA NARUDŽBA

Obrada narudžbe u roku 1-3 radna dana ovisno o načinu plaćanja

KVALITETA

Najbolja kvaliteta materijala po najnižim cijenama

ZADOVOLJSTVO

Brojni kupci svjedoče o kvaliteti usluge i materijala

SIGURNOST

Sigurnost i zaštita osobnih podataka

Pobjeda je slatka.