Plaćanje i dostava

Načini plaćanja

Plaćanje se može izvršiti na dva načina:

1. bankovnom transakcijom (internet bankarstvo ili uplata općom uplatnicom), nakon što Kupac dobije potvrdu narudžbe na e-mail adresu u kojoj su navedeni svi podaci za plaćanje

2. plaćanje pouzećem dostavnoj službi (vrijedi samo za Hrvatsku).

Popusti na količinu

Za narudžbe veće od 1000,00 kn odobravamo popust od 10%, a veće od 4000,00 kn popust od 20%. Popusti se ne zbrajaju. Prilikom završetka kupovine u košarici se automatski obračunava popust na ukupnu vrijednost narudžbe i navodi krajnja cijena kupovine. Popusti se ne obračunavaju na već snižene proizvode.

Potvrda i obrada narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu, a koja sadrži sve zakonom propisane detalje. Ukoliko je odabrano plaćanje uplatom na bankovni račun, narudžbu obrađujemo u roku 1-3 radna dana POSLIJE vidljive uplate (NAPOMENA: Molimo da izvršite uplatu u roku 3 radna dana, inače otkazujemo narudžbu).

Narudžbe uz plaćanje pouzećem obrađuju se u roku 1-3 radna dana. Po završetku obrade narudžbe na Vašu e-mail adresu dolazi potvrda o istome.

Dostava (Hrvatska)

Svi paketi dostavljaju se putem GLS dostavne službe u roku 1-3 radna dana. Cijena dostave za plaćanje uplatom na račun iznosi 28,00 kn + PDV, a za plaćanje pouzećem uvećava se za 5,00 kn + PDV. Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna. Prije preuzimanja paketa provjerite je li paket oštećen. Naknadne reklamacije vezane za manjkavosti prilikom dostave ne uvažavamo. Narudžbe predane putem web shopa nije moguće preuzeti osobno u našim poslovnicama.

Dostava (inozemstvo)

Zemlja dostaveCijena dostaveVrijeme dostaveNapomena (dostavlja GLS)
Austrija155 kn (+ PDV)3-4 radnih danaMaksimalna težina paketa 30 kg (ukoliko je paket teži računa se nova naknada za dostavu)
Slovenija95 kn (+ PDV)1-2 radnih danaMaksimalna težina paketa 30 kg (ukoliko je paket teži računa se nova naknada za dostavu)
Njemačka155 kn (+ PDV)3-4 radnih danaMaksimalna težina paketa 30 kg (ukoliko je paket teži računa se nova naknada za dostavu)
Italija205 kn (+ PDV)3-5 radnih danaMaksimalna težina paketa 30 kg (ukoliko je paket teži računa se nova naknada za dostavu)

Plaćanje iz inozemstva se vrši u eurima.

NAPOMENA! Poslovnim korisnicima iz inozemstva koji unesu ispravan EU VAT broj automatski se odbija PDV.

HrvatskiEnglishDeutschItalianoSlovenščina
0
X